WONING LAU

INTERIEUR MODERNE WONING

Interieur moderne woning

In dit project wordt er een nieuwe openheid gecreëerd door middel van verschillende doorkijken en het samenvoegen van enkele ruimtes op het gelijkvloers. Zo onstaan er cosy corners en blijven de functies gescheiden, maar wordt er wel een eenheid geschept binnen de woning. De vormgeving ondersteunt het open-gesloten concept en zorgt voor een unieke sfeerbeleving. 

De donkere kleur van de gerookte eik dikfineer vloeit harmonieus over in de lichte kleuren van de natuursteen. Een zachte tint microtopping en de kalkverf op de wanden vullen het materialen palet mooi aan en zorgen voor een luchtige sfeer. Via deze materiaalkeuzes wordt de nieuwe openheid doorhet het ontwerp tevens benadrukt. Het geheel krijgt een extra touch door de mat zwarte verlichten en het smeedwerk. 

Het haardmeubel speelt een prominente rol bij het open-gesloten gevoel in de woonst. de eyecatcher vormt een scheiding tussen de leefruimte en de keuken, maar biedt eveneeens een doorkijk tussen de ruimtes. In de leefruimte kan er aansluitend genoten worden van een open bibliotheek.